Sloth-Juice

Sloth-Juice wordt geproduceerd in Canada en is te krijgen in een e-liquid. Deze e-liquid die via een e-sigaret moet worden gedampt bevat Synthetische Cannabis wat een High effect geeft bij het dampen van een aantal druppels in een e-liquid. 

Hoe gebruik ik Sloth-Juice? 

Om een high effect van Sloth-Juice te krijgen, moet deze worden gedampt via een elektronische e-sigaret. Het is belangrijk dat deze Synthetische Cannabis e-liquid wordt gemengd met een normale e-liquid zonder nicotine. 

 

Welke dosering Sloth-Juice moet ik toepassen ? 

Bij het dampen van Sloth-Juice kunt u het beste beginnen om ongeveer 10 druppels Sloth juice bij de e-liquid in de tank te mengen. Belangrijk is dat u het flesje Sloth- juice even goed schut voordat u de druppels toevoegt aan de e-liquid. Als de tank gevuld is met e-liquid en Sloth-juice kunt u beginnen met een 5 trekjes dan even een minuut of 5 wachten en dan begint het High gevoel te komen.  

 

Wat is het effect van Sloth-Juice?

Sloth-Juice een synthetische variant van reguliere cannabinoids. Het is door mensen gemaakt om het effect van reguliere THC na te bootsen. Het dampen van dit product zal dus ook enigszins vergelijkbaar zijn met het roken van een joint met THC. Denk hierbij aan een ontspannen high en een vrolijke, lacherige stemming.