Sclerotia DragonSlayer

€15,95

Wat is Sclerotia DragonSlayer? 

De Sclerotia Dragonslayer is gekweekt door Nederlandse meesterkwekers. De soort is afgeleid van Psilocybe Atlantis maar doorgekweekt zodat de truffels wat steviger zijn. De Dragonslayer geeft een unieke ervaring met fantastische visuele effecten , diepe filosofische gedachten en ontspannen high.

DragonSlayer truffles worden niet aangeraden voor de onervaren gebruiker.

Inhoud 15 gram.

 

Wat zijn de effecten van Sclerotia DragonSlayer? 

De effecten van Sclerotia Dragonslayer zijn voelbaar na 10 minuten tot een uur. De eerste effecten zijn dat je scherper ziet en hoort. Hierna verandert de ervaring van de realiteit snel waardoor je de omgeving op een nieuwe manier waarneemt. Dit kan de slappe lach veroorzaken en enige verwarring teweeg brengen. De innerlijke visioenen worden steeds duidelijker naarmate de trip vordert.

De trip is afhankelijk van de persoon en de stemming waarin die persoon verkeert. Elke ervaring is uniek en heel persoonlijk. De trip duurt zon 6 uur die in golven komt.

 

Hoe gebruik ik Sclerotia DragonSlayer? 

De truffels moeten in de koelkast bewaard worden. Voor een milde trip gebruik 5 tot 9 gram en voor een sterkere trip 10 tot 15 gram. De meest gebruikelijke manier om truffels te gebruiken is door ze rauw te eten op een lege maag. Een andere manier is om thee te maken door de truffels in stukjes te snijden en 20 minuten op een zacht vuurtje te laten staan in een halve liter water. 

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen