Sclerotia DragonSlayer

Sclerotia DragonSlayer is een Magic Truffel die is afgeleid van de Atlantis soort. Truffels met 'Dragon' in de naam zijn echter doorgekweekt door Nederlandse meesterkwekers om ze steviger en sappiger te maken en dus ook veel potenter. De naam 'Dragon' is verzonnen omdat mensen de vorm op een draak vinden lijken. De Sclerotia DragonSlayer is een magic truffel die zorgt voor een intense trip met geweldige visuals, diepe filosofische gedachten en een ontspannende body high. De Sclerotia DragonSlayer is voor de ervaren gebruiker en is niet aan te raden indien u geen ervaring hebt met psychedelische middelen.

Hoe gebruik ik Sclerotia DragonSlayer?

Sclerotia DragonSlayer Magic Truffels gebruik je door op de truffels te kauwen of het te vermalen en bijvoorbeeld in een drankje te verwerken. De smaak kan nogal onwennig zijn en voor sommigen is het niet erg gemakkelijk om weg te krijgen. In dat geval kan het een oplossing te zijn om het weg te spoelen met een drankje. Voor een optimale werking is het verstandig om gedurende 4-5 uur voor het innemen niets te eten, zodat de actieve stoffen uit de Magic Truffels zo snel mogelijk door je lichaam worden opgenomen. De truffels zijn vers en moeten in de koelkast bewaard worden. Neem 5 tot 9 gram voor een normale trip en 10 tot 15 gram voor een sterke trip.

 

Hoelang duurt een Sclerotia DragonSlayer Magic Truffels trip?

Gemiddeld duurt een Sclerotia DragonSlayer trip tussen de 5 en 6 uur. Het is aan te bevelen om gedurende deze tijd geen verantwoordelijkheden te hebben en geen voertuigen te moeten besturen. 

 

Tips voor een Sclerotia DragonSlayer Magic Truffel trip

Voor beginnende gebruikers is het verstandig om iemand er bij te hebben die geen Magic Truffels neemt en nuchter is, een zogenaamde 'tripsitter', om te zorgen dat alles goed verloopt. Zorg ervoor dat je alleen Sclerotia DragonSlayer neemt als je je goed voelt en lekker in je vel zit; de truffels versterken je huidige stemming. Ook is het handig om alvast dingen klaar te zetten die je later nodig denkt te hebben; goede muziek, drinken, eten etcetera.