Magic Truffels

Magic Truffels of ook wel Philosopher's Stones genoemd zijn de ondergrondse zwamdraden of sclerotia van bepaalde paddestoelen.  Truffels bevatten grote hoeveelheden van de visionaire stof psilocybine. Er zijn verschillende soorten die ieder zijn eigen werking heeft. Elke soort Magic Truffel zorgt dus weer voor een andere trip! De verschillende soorten Magic Truffels verschillen in sterkte en er is dus voor ieder wat wils: een milde trip voor de beginner of een intense trip voor de gevorderde psychonaut.

Hoe gebruik ik Magic Truffels?

Magic Truffels gebruik je door op de truffels te kauwen of het te vermalen en bijvoorbeeld in een drankje te verwerken. De smaak kan nogal onwennig zijn en voor sommigen is het niet erg gemakkelijk om weg te krijgen. In dat geval kan het een oplossing te zijn om het weg te spoelen met een drankje. Voor een optimale werking is het verstandig om gedurende 4-5 uur voor het innemen niets te eten, zodat de actieve stoffen uit de Magic Truffels zo snel mogelijk door je lichaam worden opgenomen. De truffels zijn vers en moeten in de koelkast bewaard worden. Neem 5 tot 9 gram voor een normale trip en 10 tot 15 gram voor een sterke trip.

 

Hoelang duurt een Magic Truffels trip?

Gemiddeld duurt een trip tussen de 5 en 6 uur. Het is aan te bevelen om gedurende deze tijd geen verantwoordelijkheden te hebben en geen voertuigen te moeten besturen. 

 

Magic Truffels trip effecten

Een trip is voor iedereen anders en hangt af van het soort truffel en van de persoon zelf. Er zijn echter een aantal algemene effecten te benoemen. Meestal beginnen de eerste effecten 30 minuten tot een uur na inname te verschijnen. Dingen kunnen beginnen te bewegen en in het begin kan er lichte misselijkheid optreden. Als dit eenmaal voorbij is begint vaak de slappe lach en beginnen er innerlijke visioenen op te treden en begint de trip pas echt. 

 

Tips voor een Magic Truffel trip

Voor beginnende gebruikers is het verstandig om iemand er bij te hebben die geen Magic Truffels neemt en nuchter is, een zogenaamde 'tripsitter', om te zorgen dat alles goed verloopt. Zorg ervoor dat je alleen Magic Truffels neemt als je je goed voelt en lekker in je vel zit; de truffels versterken je huidige stemming. Ook is het handig om alvast dingen klaar te zetten die je later nodig denkt te hebben; goede muziek, drinken, eten etcetera.