Herbs of the Gods - Mimosa hostilis (Jurema Preta)

€7,50

Wat is Herbs of the Gods - Mimosa hostilis (Jurema Preta)? 

Mimosa hostilis is de wortelbast van een boom en kan zonder hulp van andere planten visionaire ervaringen teweeg brengen die vergeleken kunnen worden met de effecten van ayahuasca. Het brouwsel dat met Jurema wordt gemaakt wordt anahuasca genoemd.

 

Wat zijn de effecten van Herbs of the Gods - Mimosa hostilis (Jurema Preta)? 

De effecten van mimosa hostilis lijken op de effecten van ayahuasca in de zin dat ze een fysieke en mentale zuivering teweeg brengen. Het effect is wel minder sterk dan het effect van ayahuasca. De intensiteit hangt van veel factoren af en kan vergeleken worden met de effecten van psylocibine en LSD. Wanneer er sterke effecten optreden zullen mensen een verandering in perceptie van de realiteit waarnemen. Het gevoel in een andere dimensie te zijn. Ayahuasca kan prettige als onprettige visioenen veroorzaken. Neveneffecten zoals overgeven en diarree zijn ook niet ongebruikelijk.

 

Hoe gebruik ik Herbs of the Gods - Mimosa hostilis (Jurema Preta)? 

In de meeste recepten wordt 5 gram beschouwd als een lage dosering , 10 gram als een normale en 15 gram als een hoge dosering. Het maken van goede anahuasca vereist enige oefening en is vrijwel nooit meteen een succes. Het beste kan je internet raadplegen hoe je op de juiste manier ayahuasca kan maken.

Om anahuasca te bereiden wordt van de jurema poeder gemaakt en in water gekookt. Koken kan tussen een uur en een dag tijd in beslag nemen. Om anahuasca te maken heb je echter ook een MAO remmer zoals b.caapi nodig.

Van jurema kan ook een psychoactieve vloeistof op zichzelf worden gemaakt. Doe als je een beginner bent 10 tot 20 gram en als ervaren gebruiker 25 tot 35 gram poeder in 125 tot 175ml koud water en laat een uur staan. Knijp en roer het poeder een aantal malen waarna je de vloeistof afgiet en dit proces herhaalt. Beide afgegoten vloeistoffen moet je combineren en innemen op een lege maag.

 

 

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen