Herbs of the Gods - Chacruna (Psychotria viridis)

€12,50

Wat is Herbs of the Gods - Chacruna (Psychotria viridis)? 50gram 

Chacruna oftewel psychotria viridis behoort de Rubiaceae (koffiefamilie). Chacruna bevat psychedelische tryptamines en wordt gebruikt in sjamanistische ayahuasca rituelen in Zuid-Amerika.

 

Wat zijn de effecten van Herbs of the Gods - Chacruna (Psychotria viridis)? 

Psychotria viridis wordt gebruikt om ayahuasca te maken wat een psychedelisch brouwsel is. De effecten worden fysieke en mentale zuivering genoemd. De intensiteit hangt van veel factoren af en kan vergeleken worden met de effecten van psylocibine en LSD. Wanneer er sterke effecten optreden zullen mensen een verandering in perceptie van de realiteit waarnemen. Het gevoel in een andere dimensie te zijn. Ayahuasca kan prettige als onprettige visioenen veroorzaken. Neveneffecten zoals overgeven en diarree zijn ook niet ongebruikelijk.

 

Hoe gebruik ik Herbs of the Gods - Chacruna (Psychotria viridis)? 

Voor het maken van ayahuasca geldt dat 25 gram een lage dosering is, 50 een normale en 75 een hoge dosering. Het maken van goede ayahuasca vereist enige oefening en is vrijwel nooit meteen een succes. Het beste kan je internet raadplegen hoe je op de juiste manier ayahuasca kan maken.

Chacruna wordt meestal in water gekookt en kan tussen een uur en een dag duren. Het is noodzakelijk om b.caapi of een andere MAO remmer toe te voegen aan het mengsel. De resulterende vloeistof moet worden ingekookt tot een kleine drinkbare hoeveelheid en gedronken worden op een lege maag.

 

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen