Herbs of the Gods - Banisteriopsis caapi - Trueno

€11,95

Wat is Herbs of the Gods - Banisteriopsis caapi - Trueno? 

Herbs of the Gods - Banisteriopsis caapi - Trueno is een van de twee hoofd ingrediënten van Ayahuasca, een traditioneel medicinaal en visionair brouwsel afkomstig uit de Amazone. Het wordt veel gebruikt door de Ayahuasca drinkende kerken zoals Santo Daime en Barquinha.  

 

Wat zijn de effecten van Herbs of the Gods - Banisteriopsis caapi - Trueno? 

De banisteriopsis caapi trueno liaan is een MAO (monoamine-oxidase) remmer. Dit betekent dat de b.caapi bepaalde enzymen tijden uitschakelt waardoor DMT actief kan worden. Wanneer DMT zonder b.caapi wordt ingenomen zal het meteen door de enzymen worden afgebroken. Ook wordt b.caapi vaak gebruikt om het effect van psylocibine truffels en paddenstoelen te versterken.

 

 

Hoe gebruik ik Herbs of the Gods - Banisteriopsis caapi - Trueno? 

Kook de b.caapi in voldoende water en breng het aan de kook. Wanneer het eenmaal kookt zet je het fornuis op het laagste vuur. Dit kun je 4 tot 12 uur laten pruttelen. Wanneer er teveel water verdampt voeg water toe. Vervolgens moet je het plantmateriaal eruit filteren. Daarna kun je het water inkoken tot een drinkbaar volume. 

Een typische dosering voor gebruik van alleen de liaan kan liggen tussen de 25 en 150 gram, afhankelijk van de soort, kwaliteit, het doel en natuurlijk de gevoeligheid van de drinker.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen